Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriker i mardröm.


Stoppa elaka vindarna!

 

Somnar om, då läskiga morgon drömmar tar över i måttsatsen till,

 en svart dröm tar över min gryning ”dröm om sommar” dikten.

Drömmen handlar om en grym Sverige som kommer att bli en med marken på egen hand, lik kommer att liga på gator i veckor som i Indien. Sveriges befolkning kommer att uppleva det som historien på flera generationer inte har skrivit om för att det inte exiterat.

 Ny anlända och befolkningen i övrig kommer att kramas varandra som bröder och kommer att störta tillsammans alt som är rutet i samhällen, det kommer att gå lite över styr för att det handlar inte mer om religion. Det handlar om bröd!

Det är en gnista från familj när EU Socialfonden EJ finns för demokratins barn och mänskliga rättigheter, Fonden går för festliga kungar och inte ens genuin svenska folket över 65 utan missbruk for hjälp i samhället, då kommer många testiklar krossas och sparkas denna sommar många paradlägenheter kommer att brännas! mången cancer framkallade ämne kommer blåsas i näsa på de rikas barn.

Ja, jag tolkar drömmen, I Sverige kommer att bli revolution det var min svarta dröm,

Hoppas att en präst läser den här och gör förböner för Sverige och sitt fotfolk,

Stockholms glassfasader blir sönder Sverige blir sönder och hamnar lång i helvete på egenhand!

Stoppa elaka vindarna! Skriker jag i mardröm.

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/79064

http://story.aftonbladet.se/jacobsgata#section-3




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-07 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP