Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksdikt.


På min Väg



Viljan strövar i
molnbemängda himlar.

Utsikterna ökar
i takt med
solskenet, - som av en
ovedersäglig naturlag !

Irriterande med
nervryckningar i
vänstra ögonlocket!

Vill inte vänta - förgäves!

Skall, sova bort några
blå e.m.-timmar.

* * *
Har, nu, sovit.
Det var dödsskönt !
Precis, som jag trodde !

Jag har fiender, många!
De vill jag ska må dåligt!
Men, jag tror att det finns
Vänner, med, som hjälper mig !
Tack-och-lov !! -----------

Lämnar det Förflutna -
- bakom mig, - på min Väg.





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-07 16:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken inledning, så vackert! Fin dikt!
2015-06-07

    ej medlem längre
Ja, det gäller att aldrig dra alla över en kam.
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf