Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS NATTROSÖMN IN VINO VERITAS

In vino veritas !  whaoo ! blåser  minsann  livsandens
förstelnade  existens  till  liv  som  mumier  vaknar ur
sina  hjärnglobars  sarkofager, buh ! säger  en, jahoo !
en annan ,å så är snart hela hjärngloben i cerebration,
det behövs så lite så, att man vattnar lite då å då, und-
erstundom  medans  döden  vakar  över  livets  nattro-
sömn, som  inte  många  begriper att vi behöver, vars
skuld och ångestänglar samtalar med våra skyddsäng-
lar och hämndänglar i rättvisans outgrundliga univer-
sums för oss omedvetna medvetande.
                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-07 19:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lite motjuck stegrar provokationens attraktivitet.
2015-06-16

  KattenKin VIP
Fint skrivet! Den är lite provokativ, men då blir det ju mer personligt också.
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP