Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
What was so great with your great, great, great, great, great forfather?


Senaste innesporten utomhus




Fotboll på stora planer skall det vara,
men det skall saknas målvakter och
själva målen skall vara små för att
vara svåra att få in bollen i på långa
avstånd.

Målet kommer i den nya fotbollsporten
mäta en kubikmeter. Spelarna skall bara
vara fem per lag och domarna skall sitta
ovanför planen i korgar som skjutsas
fram

och åter av egen kraft. De blir då en
domare per mållinje, en för varje lång
sida samt en domare som svävar över
spelarna fram och åter över mittlinjen.
För

att spelare i onödan inte skall krocka
med varandra skall varje spelare vara
försedd med en särskild perforerad
dräkt full med positivt laddade magneter
vilket

kommer att göra att då två spelare
närmar sig varandra, magneterna
skall tjäna till att stöta dem ifrån
varandra. I övrigt skall allt vara som
vanligt.

Det vill säga att publiken även under
dessa matcher kommer att hårt mot
hårt ställas till svars då de bråkar på
läktarna. I framtiden kommer dock
inga

läktare alls att behövas eftersom publiken
kommer att kunna se matcherna från teve
soffan hemma. Den som inte en tevesoffa
kan med fördel hyra en sådan eller försöka
se

matcherna från en trång fåtölj. En sådan
fåtölj bör ha mönstrade öronlappar och
har den inga sådana bör själva fåtöljen i
sig åtminstone ha ett mönster med stora
blommor.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-07 20:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
mönstrade öronlappar må vara en tillgång, speciellt på en fåtölj ...
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP