Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själen har jag med mig ! (Titeldikten till senaste samlingen).


Så länge jag ser Ljuset !



Medveten om
Kylan, Inom, --
frågar jag Själen, min:
om den är "min --
Bästa Vän?"

Känner, då, en vek -
men sirlig Reaktion:-
-"Dit du går, - är jag !"

Vill inte tröttna!
Har mycket å leva för !

Ingenting å dö för!

Så, jag stannar, nog, kvar,
i detta mitt Emballage, - -
- - så länge jag ser Ljuset !

Själen tar jag med mig, -
- dit jag går ! :D
Det finns så många Spår.
En del, leder till Lyckan !

Hoppas finna den !

I DETTA Livet ! ;D)





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-08 18:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Bravo
2015-06-10

  KattenKin VIP
Fint diktat, denna var bra!
2015-06-09

    ej medlem längre
Verkligt intressant, ditt själssamtal, med ett vaket svar.

"Har mycket å leva för !
Ingenting å dö för!"

Gott!
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf