Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Han ser Henne...så börjar Han igen

Han låter Henne inte vara i fred

trots att många år har gått

att Han inget har att hämta

verkar inte bry Honom

det är inget som Han har förstått

 

Han har hotat Henne till livet

slagit Henne mentalt gul och blå

att det tog år för Henne

för att slita sig loss

är för många svårt att förstå

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-08 22:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och berörande
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP