Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill Rättfärdighet!


Massmedial Skörlevnad



Det älskas i Massmedia, --
-- Satana å allsköns herrar!
De tycks aldrig va´ lediga, -
- vet att det är mig de terrar!
De tar sig några rediga >>>
Juck, medans somliga märrar
iakttar, - rätt vindtyriga, -
den Kärlek, som Omvärld skärrar!

Själv, blir jag, ganska, så Avtänd, -
ser det som ett, rätt, snuskigt Sex!
Jag vill, väl, icke bli utbränd, - -
- fast, de söker ge en -- Komplex!
Byxan på gubben är åtspänd, -
- han liknar en sånn där T. Rex,
då han bestiger Donnan, - känd!
Kanske, - jag blir litte Perplex!

Sitter framför teven å kan,
just, inte nått annat göra!
Finns det kvar en endaste man,
som hon ej lyckats förstöra!?
Hon roffa åt sig dem jag fann!
Å, horar dem alla -- möra!
Den Historian är, väl, grann:-
Finns: Ingen mer att förföra?...

Knulla Hårt, ni galna djävlar!
Kärlek, Sann, - vad Fán är, då, det?!
Det verkar som Många tävlar --
till Bäng, -- om VAD jag inte vet!
Likt horor, de Alla skrävlar!
Å, det är Ingen hemlighet --
att den som här i dikt häcklar
Skörlevnaden, har ett sånnt Gnet!!-






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-08 22:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas märrar
de terrar
får hingst
till pingst!
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf