Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatripersonalen har kafferep.


Psykiatripersonalen har kafferep. En del av dom har inte vitala delar utav sina hjärnor påslagna. Los Angeles är större än Örebro. Det måste ha varit väldigt varmt i Hiroshima den där dagen. Psykiatripersonalen fikar. Varje beslut du inte har tagit i livet har fört dej precis hit. En fågel sjunger i skogen. Den är inte allvarligt mycket indragen i Samhället. Vad jag tycker om när du ser på mej så där. Själen är större och skönare än Världen. Botten av Hjärtat är ett Öga. Anti...ngen är det öppet eller så är det stängt. Psykiatripersonalen vet inte vad dom ska ta sej till. Två ungar gråter som bara barn gör. Ett blixtrande raseri över den förbannade likgiltigheten. Charles Lindbergh flyger över Atlanten. En annan fågel är så trött och gammal. Hon har fått sina sista ungar ur boet, och flyger rakt mot solen en sista gång, landar i en glänta glad och tillfreds över sitt liv, och dör. Stalins euforiska avrättningsorgier. Psykiatriarmadan brygger kaffe.
1973: Jag och min bästis Per har bestigit den STORA Stenen en BRA bit in i den riskabla Oxhageskogen. Vi vet att vi är Kungar och tänder varsin cigg, 8 år gamla. Allting är magiskt.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-09 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra denna.
2015-06-11

  Schizooliza
En symfoni ja. Precis som står nedan. Bara lite nån liten finputs o jag skulle skicka in denna till nån typ dn kultur -fin -redaktion. De behöver såna som du för att inte kvävas av sina egna slipsknutar. Du är en sann slipsuppknäppare du:))
2015-06-10

  Schizooliza
Här har du tung skarp tungvrickarkonst och tankemakt i taktfast turbotakt. Dögillar detta flöde. En stillbild av indignation med loopar av utskjutna gökungar....som du skickligt lirkar in i det sunda fria lyckliga kärnhuset i en magisk drömfångarslutpunkt.
Bravo johan!!!
2015-06-10

  WyS VIP
Tanke symfoni....som handlar om livet!
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP