Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämfört med han Godot

Vi säger och tycker ofta att livet är:
hårt,
orättvist,
kort,
l å n g t
jobbigt,
värdefullt,

överraskande,

fantastiskt, mystiskt, förutsägbart,

STORT,
mm

Vad jämför vi med då?






Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-09 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar verkligen titeln! Tänkvärt. :-)
2016-07-09

    ej medlem längre
Att jämföra livet om det som är med det som inte blev kan vara nog så svårt
2015-06-13

  Linil VIP
Ingen himmel utan helvete, yinyang osv..
2015-06-09

  KYREUS of Sweden
Veckans
vassaste
"varning".
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP