Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Du önskar...

De var ett par som älskade

Han gav Henne ett förslag

då Han önskade lite krydda

i Deras gemensamma liv

priset De fick betala

var att Deras kärlek

för varandra dog ut

då Hon fann en kvinna att älska

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-09 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP