Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika förutsättningar...

Den som går

men har behov av att öka 

får börja att springa

 

Den som redan springer

men har behov av att minska

får dra i bromsen och börja att gå

 

Alla människor har sina behov 

och behöver därför bemötas olika

för att planera efter sina förutsättningar 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-09 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP