Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att Alla ska kunna behandlas lika så...

Om Alla ska behandlas lika

när Alla har olika förutsättningar

så kan Alla inte följa ett mönster

och göra lika saker på lika sätt

utan De som möter Alla

måste göra det på olika sätt

så att Alla behandlas lika

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-09 22:39



Bookmark and Share


  Ollle
bra skrivet och tänkvärt, kul med en till i Motala:)
2015-06-23

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-06-11

  bittemi VIP
Ja sant! Det fick du till bra!
2015-06-10

    Lena Söderkvist VIP
Finurligt!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP