Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten liv.

 


Imaginär resa genom natten.


ensamhet hängdes i nacken,


 


står som hink hängande från början av brunnar


nu tittar på himlen som är randig med rök.


 


Supersolides rök härrör från flygplan.


V-formad flyger mot landning


Från öst till väst.


 


intervall ångest, tankar börjar sticka mig


nu igen, logotyper blomstrar i ord.


  


här i mitt hus luktar klippt gräs och vitt bröd


och som en hind fast vid räcket i


 


avvaktan på effekterna med stjärnorna


en studie om den poetiska naturen skandera.


 


en valp ägare går genom natten,


under strålande lättad, ledan och dvala.


 


vinden "Sten liv" sopa dem


 


järnvägen går utöver ungdoms


och inte uppfyller någon station eller väntrum


 


en framtid där åtgärden förvandling aspirationen,


detta sker i form av verkligheten desillusionerade mål.


 


Fåglarna börjar en natt visa konsert…


Och det är fridfullt.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-10 01:55



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du använder så fina ord så jag fick googla för att förstå bättre.

Imaginär = Inbillad, Overklig osv.

Aspirationen = Önskan, Förhoppning, Utandningsljud osv.

Bra dubbelbottnad text/ kram


2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP