Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens lilla tänkvärda 150610

Det sägs att man ska älska sin nästa

såsom sig själv

frågan är om det inte räcker

att älska sina nära och kära

inklusive sig själv

visa det... säga det ofta

och respektera övrigheten

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-10 17:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, det är nog svårt att älska alla.
2015-06-11

  Lars Hedlin
Bra belyst
2015-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Inte enligt Guds budord.
Det finns ingen prutmån där.
Där heter det även att man ska älska Honom av hela sitt hjärta.
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP