Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romska bettlarkollegor



Jag pillar

på mina
texter,
likt
hur
de romska
bettlarkollegorna
pillar på
sina skyltar
de skyltar sina
liv









Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-10 18:46



Bookmark and Share


  Respons VIP
Textens makt att beröra.
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP