Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Jante

När öppenhet finns

och möjlighet erbjuds

där tålamod ges

vågar Du prova Dig fram

och göra det inför öppen ridå

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-11 17:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alldeles så. Använd gärna kryckor, men lämna dem vid dörren jämte dina skor i hallen.
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP