Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framtid utan vin

Jag ser dig odla mod
Växa ur din hud

Jag ser dig ligga på din bänk
Minnen landar på din kind
Dansar runt din själ
Unga duvor stjäl din tid
Du svävar bort
Svävare bort
Ett timglas utan sand
En framtid utan vin



© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 02:06



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller