Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesier och hennes krafter. (förtal)/(EUROPAGES)

 

 

och allt blev brända skrov av ordet "demokrati"

 

  Eftersom degen  definierades inte vilken typ av kakan är hennes önskan?

Anstiftare, prisade fascismen, som oskulden är bra och det är vad färg, Amerika fånga saken.

 

 Vad åkande på gren svängde, låt de vara!

  

Jag är bara en dotter, som induceras i ledande oärlighet och därför jag inte kan bygga ett tempel för demokrati det mänskliga kalifatet på mina, ord.

 

och kvittrande, glöm det!

Lång väg att falla på döva öron.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-11 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP