Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metapoetisk ramsa.


Säll av dig



Säll av dig, men
är länge sen !
Känner mig tom!
Minns min Ungdom :
Då, skrev jag, glad,
en Serenad - - -
hjärtats egen
dikt, - på vägen.
Var 16 år
och ägde då
orden som gick
in i en dikt,
skriven för hand,
som sker, ibland,
å med hjärnan --
som överman.
Kunde va´ om
krokodil, som
grät en lömsk tår --
för andras sår ...
Säg, att du svär -
jag icke är - - -
rudimentär
till min natur,
är ej ett djur -
Men att jag ska
få ha det bra -
Som mänska, säg!
Blir säll av - dig.-





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-11 19:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärd poesi, ja !
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf