Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puh!


Den underbara räddningen


Hur gick det till
minnet hade luckor, men
Hubbe, Svempas bror,
var där
ryckte i henne
och med ens var hon fri

Sedan såg hon
genom regnet
kommissariens profil
innan även den
blev dimma

Hur hon omsider
kom hem
var
ett ovanligt dunkelt mysterium

Vilket klavertramp
någon hade sagt det
och
hennes hjärta ville brista, för
hon hade gjort sitt bästa.



10/6 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP