Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte vattnet bli torrt.

Har du funnit några sanningar i livet,
Och en egen väg att vandra?

Känner du ditt inre ljus lysa igenom,
Och ett mod att våga blotta ditt nakna hjärta?

Eller har du bara tappat entusiasmen,
Insett att livet är meningslöst,
Märkt att människor sätter sig själva i första rum

Medan du hör själar skrika för fulla halsar åt varandras annorlunda språk?




Övriga genrer av LovingWord
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-06-11 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovingWord