Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med frö av Mening.


Pekoral i skärvor



Hur ska jag nå
dig
i denna tid --
med förgiftade
höns, - - -
överallt ?!

Vinterns isvakar
väntar ivrigt på
att vi ska halka
ner i dem! Men, vi
undviker detta, ---
vill ej hamna, däri!

Kaffet i
natten med en
rykande
cigarett till,
ger en 'Kick' ---
--- av tidlöshet!

Nånn har värpt
mig
och, ruvar, nu,
på den kropp, som
söker krossa
Pekoralet !

Innan, jag går
vill jag, dock, så ett
blomsterfrö av Mening
bland skärvorna, --
att gro, - för att jag ska
kunna publicera, ändå!

Om, du förstår... ?!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-12 03:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2015-06-12

  Ronny Berk
poesi, med frö av mening ... som växer
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf