Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan IV

Örnstor skugga
flyger över gräs, landar
en vanlig kaja




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-12 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skenet bedrar.. Tänkvärt och fyndigt formulerat!
2015-06-17

  RitaBrunner
Snopet! ;)
Bra Gunnel!
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra!
Ibland är det inte så illa som man tror.
2015-06-14

  Anya VIP
Jaa ibland ser man fel. Känner igen de där stora skuggorna. din text är så innehållsrik på få ord. Skickligt!
2015-06-13

    Dan Myrbeck
Skugga
bra belyst
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP