Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon försöker å förgifta mig!


Litar ej på Sjuksystern!



Sitter i hemmasoffan.
Balkongdörren står öppen.

Susningar genom juniluften.
Musik höres, svagt, inifrån ett
angränsande rum. Bandit Rock.

Det är som vanligt, när det ej är
'ovanligt' å upp-och-nedvänt,
allting! Effekterna utav - - - -
fulmedicinen har ebbat ut.

På tisdag skall jag få Injektion,
igen! Å, - Satan,- om de, då, --
ger mig uppblandat skit, igen !
Mådde tjyv-dåligt av det!!
Förklaringen är, nog, att de
inte gillar mig och vill klämma åt
mig;- de kan ha politiska motiv!

Nånn sa att sjuksköterskor å
läkare, har - i alla tider - i
Största Hemlighet förgiftat sina
patienter -- av ren ondska!

Jag, själv, har blivit drabbad
några ggr. under min - nästan -
halvsekellånga sprutkarriär!

Jag har ÖVERLEVT, men det är
djävulskt obehagligt! Vet inte vad
jag fått, - men NÅTT Skit ÄR det!

Själva medicinen jag är ordinerad
har jag enbart goda erfarenheter av!

Den hjälper mig bra, den behöver jag!

Får se hur det blir -- på tisdag !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-12 17:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det vore ju fruktansvärt om sjukvårdspersonalen medvetet
gör onda gärningar! Kan det inte
bero på att en viss dos förmodligen
ger olika effekt vid olika tillfällen?
2015-06-15

  KattenKin VIP
Man är utsatt som patient, förstår din oro. Bäst att fråga om allt och skriva upp så kan man googla och jämföra.
Jag hoppas det blir bra på tisdag!
2015-06-12

    ej medlem längre
Usch, så jobbigt! Det går inte att lita på nånting nu för tiden.
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf