Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som om Inget hänt.


Återväxt



Illusoriska Trick!

Hädan, går vinden --

i blint raseri, SÅ

NÄRA Fullbordans Virvel!

Furioso, - Havet pumpar

blod -- ur sin Slang; från

de tusen döda, - som åter

dricker Eau de Vie på

illuminerade Barer, ----

-- som om Inget hänt.-

Endast tranorna gråter

över Hornbågasjön !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-12 23:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Som en ny stil, och jag gillar det! Bra skrivet!
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf