Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ryss-kyss, bl. a.


Allting som händer



Rullande vågor,
ett grönt, upprört Hav;-
Livet fortsätter !

Man ställer frågor --
från vagga till grav,
dagar som nätter.

Flämtande lågor --
Underliga Krav -
- att ha biljetter!

Svimma av en kyss,
som ej var menad
till den personen!

Måste vart en ryss,
som var försenad -
- och i Riskzonen!?

De bråkade, nyss.
Någon blev stenad,
skuffad från Tronen!

Allting som händer
i Verkligheten,
passerar förbi.

Potentat sänder
socker till smeten --
och är, nu, - drogfri!

Det hela vänder,
när Hemligheten
upptäcks va´ - Fobi!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-13 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf