Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bla bla bla och en numera avsaknad av litet jävlar anamma och istället mera 'tänk på dig själv och skit i andra'.


Fragment ur en tänkt helhet



1.
- Det jävliga med att bli gammal är att man ser ut som en pensionär och inte längre känner sig som tjugofem.
- Där sa du ett sant ord. Man känner sig som tjugosju och det har gått upp för en att det är på fel sida av de tjugo.

2.
Konsten att ta av papperet från en bit choklad eller att bryta förseglingen till en påse halstabletter kräver ibland en tioveckors vistelse på nån jävla kursskola.

3.
Den som inte ens kunde förut lära sig anpassningens och överlevnadens konst. Måste numera istället söka uppgradera sig till att bara känna sig uppgiven nog att gilla läget.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-16 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP