Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska kösystemet - en illussion !?

Många talar varmt om det svenska kösystemet
Vi har ordning och reda
Rättvist i turordning

Men vad är det för magiskt som händer då denna
kö blir helt upplöst, det blir djungelns lag och de
gamla tuorningsreglerna är som bortblåsta ?

Ett bra exempel är i matvarubutiken, när en
gäll röst ropar två magiska ord "Ledig kassa ! "

© Christer Johansson 2015-06-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-13 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP