Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Flit är en Dygd!"


Stormar bedarrar



Vinglar in i natten, har -väl- varit
litte knepig å dum, igår, - lördag!

Har icke sålt min Själ, - men, kanske,
hängt upp den för Allmän Beskådan ...

Det ger mig ofta Behag, - att skriva.
Men, ibland värker knutor i texten.

Å, den kraxar på, likt en gammal - -
Olyckskorp, - ond, oljig, svart å hård!

Men, för mig är Flit en Dygd! Så, vissa
ÖVERTIDSJOBB - kan föranleda Tjall !

Sen, sover jag å Stormen bedarrar - så att
ny Sisu kommer; Själen är tvättad av Sömn.-

Livet är Lyx och Omättliga Begär ! -Tag,
en kaka till å låt dig inte förfäras ! ;¤) ---






Fri vers av Marianne Räf
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-14 01:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med sömn...den får mycket att kännas bättre...gott...
2015-06-18

  ULJO
en mycket bra text detta
2015-06-15

    ej medlem längre
"Har icke sålt min Själ, - men, kanske, hängt upp den för Allmän Beskådan ... "
Härligt bra!
2015-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-06-14

  KattenKin VIP
Fina rader av flit!
2015-06-14

  Ronny Berk
poesi av eftertänksamhet - så ta gärna en kaka till
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf