Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Självkänsla

Han tänkte hela tiden
på hur han trodde att han
uppfattades av andra

Istället för att bara göra
det enda rätta genom
att bara vara sig själv

Olikheter skapar kreativitet
i en grupp

Vi alla föds som original
ta vara på den gåvan

Den kommer troligen inte i repris

© Christer Johansson 2015-06-14





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-14 12:44



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Håller med nedanstående talare!
Gåvan "den kommer troligtvis inte i repris"
2015-07-25

  Robert Jonsson VIP
Sanna ord Christer.
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP