Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är viktig !


Framför Allt !



Ta det lugnt å duscha kallt !
Även, om det ej är Sol !
Tillägna dig Livets Salt -
åsså, se till å va´ cool !
Vårda Kärlek, - framför allt !

Ta ett steg mot Friheten, -
som lockar, leende, - kärt !
Var inte rädd för Vägen.
Gå den, - för det är det värt !
Sen, kommer du till Allén !

Där börjar Lyckostaden -
med sina vackra ekar.
Du kan delta i raden --
sköna Förbjudna Lekar
av fyrtioandra graden !

Sommar´n kräver sin Tribun!
Värmen tarvar god svalka.
Kyl ned dig hos blå Jungfrun.
Men, se upp å ej halka - - -
på hennes fotapall, - brun!

Livet lockar, - säkert,- än, --
då många år har fått gå !
Framför allt, är Kärleken
värdefull att ge och få.-
Man kan aldrig glömma den !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-14 15:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf