Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma i Kosmos.


Planet-Samhälle



Han har en sylvass
Blick, -
som av grått stål !

Men, hans röst är mer
en snäll nallebjörns !

Den fyller mina
öron via
hörlurarna.
Très intéressant !

Planetary Radio !

Förgyller mina vardagsnätter
samt söndagars e.m. å kvällar.
Vänliga stämmor, som resonerar,
helmysigt, om Rymden - på
(-"What´s Up?"-) varm å
rund amerikansk engelska.

Man kan undra :
Är Universum fullspäckat av
levande samhällen, - planeter
i legio med människokulturer ?

Ja, jag tror -nästan- det !
Det talas mycket om att
sända folk till Mars !

Under min livstid!? Spännande ! ...








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-14 21:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande dikt, inspiration ur etern!
2015-06-15

    Lena Söderkvist VIP
Funderingar som ligger i tiden. Kul att du satte dem på pränt. Igenkänning!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf