Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÄR han, verkligen, död? Eller...?!


Problematisk Relation



Honom, jag bruka´ gänga, -
blev som en gammal dänga.
Vi hade våra Stunder!
När, jag fick Spel, så kunde
han sig i väggen slänga !
Och, fick sig så en Blunder !

Jag ville komma nära, --
men va´ icke hans Kära!
Han utnyttja´ mig, bara.
Å, jag fick, ensam, klara
att vanligt folkvett lära
vår lilla Barnaskara !

Det var ej nånn sann Lycka!
Helst, ville han mig stycka
å ge bitarna till en --
som han älska´, - verkligen!
Den kvinnan bruka´ knycka
ALLT från mig, - fick jag på känn!

Vi nomadiserade, ----
ganska så frustrerade
genom de många liven.
Av tigrar, blev jag riven!
Fast, han - bara - firade, -
-- på fruntimmer, begiven!

Nu, - har jag, då, -äntligen-
insett -- han är Ingen vän !
Men, det tog en evighet
för mig att klura ut det ...-
Han ligger, nu, i graven, -
beseglar de 7 Haven !

Å,-- jag är hans Änka, fet!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-15 04:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Underbart språk sätter du på era bråk!
2015-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar!
Ibland tar det tid att inse faktum.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf