Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstig dikt.


Tiden, -- I-dag



Tusen onda Anslag
tisslas i varje Vrå;-
avhandlas - i Samlag,
som frustande går på!

Hör Musiken skvala, -
- så öronen rostar!
Men, - Vem ska betala
vad Kalaset kostar!?

Sju skyldiga Skökor
bränner Slott & Koja.
Om, en Illgärning, - så stor --
får man inte skoja !

Världen är, helt, galen!
Det gäller stark - som svag!
De vill nå Finalen, -
- med många, hårda Tag!

Å, -- få penetreras,
vilt, - önskar, nog, - Alla!
Det kan observeras - -
hur man spyr sin galla...-

-... hellre, än å lämnas
i akterseglad Sits.-
Blir man det, -- så hämnas
man; Gör det till sin Vits!

Lågor flammar i de
kätterska Älskogskötten ...-
Jag tänker på en som
jag inte har mött, än !

Tiden, denna, är, nog, -
ett Äkta Helvete!
Och, - detta, -- sen han dog, -
- han som Inget hette ! -





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-15 04:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
konstig ? men väl läsvärd, tänkvärd !
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf