Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gladlynta spöke som bor i kompressor, rummen!


"Exodus till helvetets portar".

 

- I Stockholm i samband med marknadsanpassad allmän yta folket klagar allt oftare på spöke. Vad har tagit vägen alla dessa människor som har blivit bortkörda? här onda andar hemsöka en, en bekant förlorade jobbet när talade om trakasserierna på jobbet från dem ökända paranormala fenomen hör inte till den som skapar det osämja.

 

Spöke som berättare.

Mina ursprung kommer från utsläpp av frön,

När stekt som fylleri ord efter augusti månad i ugnen.

viktiga jordbruksmissgärningar,

 

  Solidarisk skakade och krossade i alla sprickor där de öppnades.

 

Detta var början av demokrati i eget gottfinnande land

Vänta, sprida och se…

 

och jag har bröder och systrar och vi står inför med en kod index som en familj

Efter hudens porer och fåfänga tankar.

Det är demokrati med alla sina rättigheter.

dessa år av ljus och mörker omfatta antalet XXX”Snart.

När avlösning avtal:

 

  Jag klängde oundvikliga krigs folk.

Tack för renare förutsägelser, prognoser ...

 

Du som har fyllt en hel damsugarepåse med krossades tänder till mättnad marken,

Tänk om motorn, hade exploderat

Tror du kan gå utan straff?

 

  • Låt oss gå obefläckade!

ni vill spöka,

Nu när ni vill passera tröskel till himmel, besatta gå och komma, nej det finns ingen "medium" som som ska förmedla.   Socialstyrelsen vill inte sanera tror inte på spöken.

Bäst stämma Sverige till Europa domstålen rättegång som drar på tiden i 10 år. Lagom till expandering av osämja.  




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-15 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP