Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det eviga förhållandet

Mer och mer går det upp för mig
att jag är i relation med mig själv.
Partnern är mest till för att få mig
att stå ut med mig.
Slut kan jag aldrig göra,
ja med partnern,
men det ändrar zilch och intet för
det faktiska förhållandet.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-15 13:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sig själv kommer man inte ifrån.
Den enda relation som varar hela livet.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP