Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ni, än, säger !


Jag är, nog, hans !



Varje månad
är blott lånad!
Känn, dess Trånad !

Skånska Greta
får ej veta,-
bara, -- leta!

Läggs det på is, -
vårt Paradis?
För vilket Pris ?

Man kan, ändå,
ej allt förmå --
-- eller förstå !

Det föll ett regn -
över vårt Hägn ...
Nu, -- Sol, igen !

Mitt lille Gull
är -nästan- full, -
faller Omkull!

Varje kvinna -
vill karl´n vinna !
-Låt Säd rinna!

Kom, nu, till Sans
för en Romans !
Jag är, nog, hans !

En Herdestund --
i Lyckans Lund;
Han är min 'Kund'!

Jag, bara, skoja!!
Ska, nu, koja, - -
- slippa Noja !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-15 15:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rimriktigt framförd, den poesin !
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf