Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas och befinna sig

Att ta sig
framåt
på vägen.

Hemmet
med rum.
Golv, väggar
och tak.

Dagens
himmel
är
på plats.

Den
berörs
av ens svar.

Den
berörs
av ens val.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-15 17:25



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Titel och innehåll passar väldigt bra tillsammans. Härlig rytm och ett innehåll som jag tror alla kan relatera till. Bravo!
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP