Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden studsar i en återvändsgränd

om tre stycken ord
hade räckt för att
jag skulle bli lycklig för resten av mitt liv
så hade allt varit enkelt




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-15 20:38



Bookmark and Share


  dubbelve
du är magisk ola
2016-08-17

  SpamPippiL VIP
Tala för döva öron gör ingen lycklig precis. Som ett vakuum utan slut.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan