Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tack till vänner !


Poesiregn




Hopp, om Dagen !

Bonniers-refusering -- till trots!

Poeterna påverkar Sammanhangen, -

- det blir, snart, ett Jättedrag !

Ett Ösregn -- av Poesi . . . .

Låt oss bada i Lyrikfloden !

Man måste få finnas !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-15 21:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt, positivt tänkande från den refucerades salong
2015-06-16

    ej medlem längre
Du ger dig ju aldrig! Härligt!
2015-06-16

  Åsa Njunjes
Förlösande om skapande viljekraft som går på och trotsar "motstånden" genom att "släppa taget" om prestation.
2015-06-15

  KattenKin VIP
Det finns andra bokförlag. Härlig inställning iallafall!
2015-06-15

  ULJO
Helt rätt inställning. Vem bryr sig om Bonniers. Du finns ju här alldeles levande i ett hav av poesi.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf