Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Brinn, min Säd !


För lite mat!



Stöter mig emot
kantig Vår.

Mina Ovänner slickar sig
om munnen av Glädje
över att se mig nere
och helt förbi
av hunger!

Jag har en kniv, som
jag fått av Bonniers !
(Som premie för en
prenumeration av
Antik & Auktion !)

Den är vass,
skulle passa bra, som
mordvapen !

Mina föräldrar är
Oförstående å kalla!

Man bär hand på min Natur!

Jag får ta itu med den
ogrundade Empatin !

Allt är - åt Helvete, - FEL!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-16 07:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag står på
din sida!
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf