Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vansklig dans.


Spöksamba



Tror, det finns spöken.
Med ögon, röda.
Fastnat i kröken, -
de är, ju, döda!
Gör små Besöken... !

Är Ingen Fara, -
Jag är, knappast, rädd!
Den lilla Mara --
- att av dem va´ sedd,
är lätt å klara !

De allra flesta
kommer ´ åka dit.
Ser du din Nästa,
som flaxar, så vit?
Hon vill dig fresta!

Att vandra över
till Andra Sidan!
Allt du behöver :
Dra kniv ur slidan!
För en --Manöver !

Att va´ destruktiv'
är inte min grej.
Spökdödens grå Giv -
passar inte mig!
Jag föredrar - Liv !!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-16 10:39



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Häftigt, en riktig spöksonat!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf