Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Povel ramel

Livet

ofta



framåt

lutande

att

jaget


knappt


hinner



med



detets


mustiga



lustar




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-16 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP