Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag -- mot Världen! (För den är mot mig!)


Vad göra, nu?



Vad ska jag göra, nu ?
Har inga stålar!
Skrivit nåra bitska dikter.
Fisklunchen är förtärd.
Nerverna fått sitt i en
medicinsk injektion i
höften, - högra sidan.

Dagen är solig och
Alla Andra är Nånn
Annanstans! Varför
sitter JAG, helt, - - -
ALLENA -- som alltid!?
Har inget å äta, ---
har ingen Älskare!

Det vore gott med ett
wienerbröd, å en fin karl
vore -- skönt ! Retsamt, då,
när Eterns signaler pekar på
att: "HA-HA!! Hon är ensam!
Hon får inte 'Sätta På', -- som
vi Andra, - normalt gör!"

Det är ett Mysterium!
Att jag lever -- utan att
få leva! Nånn djävla Idiot
eldar för kråkorna ----
med min Själ! Varför
har jag det, så-här?!
Vad ska jag göra, nu ?






Fri vers av Marianne Räf
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-16 15:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Att livet är orättvist upphör
aldrig att förvåna.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf