Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriker ropar ut

Rubriker ropar ut
Det behövs mer folk inom vården
Jag ropar ut
Det är jag som behöver vård nu
Jag har gett ut så mycket i vården
Så jag har ingen ork kvar
Jag har vårdat andra så jag själv blivit sjuk
Det är min tur nu att stå i första rummet och ta emot

Så är det bara




Fri vers (Fri form) av Aliana
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-16 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aliana