Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från A till B

Jag stannar upp för att scanna av min livskarta
Vill ta reda på vart mitt mål ligger
Vilka vägar jag ska ta för att nå dit
Ser att jag gått än hit och än dit
Jag har lämnat min egen väg för att
gå med någon annan på dennes livskarta
Men sedan har jag återvänt till min egen väg
Inser att jag sällan valt att gå direkt från A till B
Men jag har alltid målet i sikte




Fri vers (Fri form) av Aliana
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aliana