Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsning



det är ingen
modiferad lögn
som språket silar
utan en ny dimension
mellan materien
och medvetandet
vårt livsrum
med hermetiskt 
tillslutna väggar 
längre når vi kanske
efter kroppens 
slutgiltiga förfall












Fri vers av alicja lappalainen VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-16 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP