Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En våldtagen kvinna

springer genom en korridor av terror
dina rop
dem skrämmer mig
du behöver mig
nu byggs hysterin upp
jag springer
springer så fort mina ben orkar
jag når fram till dörren
jag är där nu
dörren där dina skrik är som klarast
öppnar den med väldig fart
känner adrenalinet pumpa
dina skrik har tystnat
du ligger kvar på golvet alldeles stilla
dina ögon är kalla, tomma
precis som jag är nu
jag kom försent




Fri vers av murvel
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-04-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

murvel
murvel