Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ASFALTEN OCH DJUNGELN

Ingenting  är  100%   säkert  på  jordelivet,
vilket begränsar vår  styrka, men de flesta
väljer hålla skenet uppe trots  ont medvet-
ande.
Det behövs massor av positiv  energi i värl-
den, men  om  den  blir  så  verklighetsfrån-
vänd att den blir  till en livslögn, ökar  end-
ast  begränsningen av säkerhet.
Det vore säkrare  leva i en  djungel  full  av
vilda  djur  och  giftiga  insekter, för de vet
man hur de fungerar, de  kan  man  lita  på,
men aldrig en människa.
                                             *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-17 10:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Yes box!
2015-06-17

  KattenKin VIP
Sant.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP