Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ett kort ord som blir därefter

 

Vi är rotlösa
grenar med hjärtan

Vi uppför oss
olika i vinden som far

Vi är stormar
med ursprung

Vi har lagt värden
på självtända mål

Vi har skålat en yta
där inte allt får plats

Vi, är ett ord som böjt sig
Vi, når härifrån till dit
Vi, har aldrig varit överallt

Vi kan bli rädda
Innan, det är allt














Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-06 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller med föregående talare,du skriver ruggigt bra!
2016-02-23

  anits VIP
Så fint skaldat om ett ord som kan säga så mycket i all sin enkelhet!
2015-07-07

  Måna N. Berger
Jag fäste mig särskilt här vid den skålade ytan, där inte allt får plats. Och är det inte just det som inte får plats som oroar oss i drömmen...
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP